Gelaat

THE MOMENT YOUR SKIN CHANGED. FOREVER.

Wanneer producten van Dermalogica in aanraking met de huid komen, gebeurt er iets bijzonders. Een gezonde, mooie huid, krijgt dan een andere betekenis.

Ken jouw huid.

Jouw eigen huid kennen is een eerste vereiste voor een gezonde huid, een leven lang. De eerste stap daartoe moet een bezoek zijn aan een professionele skin therapist. Elke behandelingen begint met het invullen van een consultatiekaart. Daardoor komen we meer te weten over de geschiedenis van jouw huid en wat jouw verwachtingen zijn. Daarna kunnen we door middel van Facemapping, een unieke huidanalyse ontwikkeld door Dermalogica, een helder en objectief beeld geven van uw huidconditie en mogelijk onderliggende oorzaken.

Dermalogica is niet schattig!

En ook niet mooi, luxueus of vertroetelend. Dermalogica is een no-nonsense merk dat zich volledig richt op een gezonde huid. De verpakkingen zijn niet ontworpen om bij je badkamer te passen. Dermalogica besteedt haar tijd aan het uitdenken van nieuwe, hightech, effectieve formules.

Dermalogica gebruikt nooit gangbare ingrediënten als minerale oliën, lanoline, chemische kleur- en geurstoffen. Dat doet Dermalogica niet, omdat die stoffen slecht zijn voor de huid. Dermalogica kiest voor ingrediënten waarvan bewezen is dat ze werken. Het wordt tijd dat je alles over jouw huid te weten komt. Bezoek daarom ons salon.