Definitieve Laserontharing

Het allernieuwste systeem voor definitieve ontharing.

Steeds meer mensen zijn  op zoek naar de beste en pijnloze manier om lichaamshaar op vervelende plaatsen definitief te laten verwijderen. De Lightsheer Desire is veruit het meest efficiënte toestel op de Belgische markt. Het behoort tot de nr. 1 in permanente ontharing!

Op een pijnloze manier wordt het overtollig lichaamshaar permanent verwijderd.

High-speed geïntegreerde technologie.

De High-Speed is een geheel nieuwe manier van ontharing in België! Maakt gebruik van de High-Speed geïntegreerde technologie op een unieke oppervlakte van 22x35mm. Dankzij het brede mondstuk gebeurt het ontharingsproces zeer snel, veilig en pijnloos om u steeds een comfortabele behandeling te garanderen.

Hoe werkt het?

  1. Dankzij het vacuüm wordt de huid zachtjes in het mondstuk getrokken en vervolgens uitgerekt om de huidstrip dichter bij de energiebron te brengen.
  2. De energie wordt aangebracht op de huid waar de pigmentcellen verspreid zijn en de bloedstroom wordt vernauwd.
  3. De huidstrip is gelaserd en wordt opnieuw losgelaten door het mondstuk.

 

De laser produceert een hoog geconcentreerde lichtbundel van een bepaalde golflengte. Deze lichtbundel wordt maar een fractie van een seconde uitgezonden op de huid. De energie van het laserlicht wordt hoofdzakelijk opgenomen door het pigment dat rond de haarwortel aanwezig is. Hierdoor worden de haarwortelcellen opgewarmd en selectief vernietigd.

Om de opperhuid niet te beschadigen door deze hoge energie heeft de laser een gekoelde tip. Dit laat toe meer energie af te leveren zonder dat de opperhuid hiervan schade ondervindt.

Het gekoelde handvat geeft een aangenaam gevoel tijdens de behandeling en beperkt in belangrijke mate de pijnprikkel die door de opwarming wordt veroorzaakt zodat de behandeling zeer goed wordt verdragen.

Goedgekeurd door het FDA (Amerikaanse gezondheidsdienst).

Voordelen van de High-Speed Geïntegreerde Technologie

  • Verhoogde efficiëntie
  • Meer veiligheid
  • Verminderde pijn

Snelste behandeling momenteel op de markt!

De kans dat er haarfollikels worden overgeslagen is veel kleiner dan met de andere toestellen op de markt. Het oppervlak van de Desire kop is veel groter! Dus het ontharen gaat VEEL sneller. De LightSheer Desire is veruit het meest efficiënte toestel momenteel op de Belgisch markt! Het behoort tot de nr. 1 in permanente ontharing!