Ontspanningsmassage

De ontspanningsmassage is een klassieke massage die de meeste mensen kennen of al eens ervaren hebben. Er wordt gebruik gemaakt van warme olie en een heel aantal technieken waardoor lichaam en geest volledig ontspannen.

Warme schelpenmassage

Ritueel uit de Filippijnen

Het verhaal van “a world of oils”begint in de ecuadoraanse jungle einde 1997. De oprichter van “a World of oils”, een natuurkundige, staat versteld van de enorme biodiversiteit,extracten van planten/bloemen en het aantal plantaardige en essentiële olieën.

Na de rest van de wereld doorkruist te hebben (Azië, Oost-Europa, Zuid-Amerika en Oceanië), speelt het idee om met al deze rijkdommen van de natuur schoonheidsrituelen te ontwikkelen voor mannen en vrouwen.

Een van deze rituelen is het Filippijnse ritueel met warme schelpen. Het is een unieke massage met natuurlijke, gepolijste schelpen die warm worden. Deze warmte is afkomstig van lavapoeder dat gemengd wordt zeewater waardoor een chemische reactie ontstaat. Deze ionische warmte dringt diep tot in je lichaam en werkt op spanningen en stresspunten. Je hele lichaam wordt onder handen genomen met extra aandacht voor bepaalde meridianen en drukpunten.